Bemutatkozás

Yu Funian professzor a világon elsőként veheti át a kitüntetést

 Friss hirek

A világhirü kinai orvosok továbbadják a tudást, a hagyomány alapjaira épitkezve újat tesznek az asztalra.

A magyarországi Yu Funian professzor elnyerte a “Világhirü Kinai Orvos” cimet.

A teljes cikk megtekintéséhez kattintson ide.

 

 

Kedves Látogató!

Légy üdvözölve prof. Dr. Yu Funian kínai orvos, akupunktőr, belgyógyász oldalán. Az oldal jelenleg fejlesztés alatt áll, de érdemes gyakran visszanézned, mert mindennap frissül.

Ide kattintva (vagy az “Egészségmegőrzés” fülön belül a “Blog” oldalon) megtudhatsz többet a Hagyományos Kínai Orvoslásról.

Ha egészségügyi problémáid vannak, vagy csak érdekel a kínai orvoslás, netalán kíváncsi vagy egy-két kínai egészségmegőrzési praktikára, tedd fel kérdésed! Kínai orvosaink válaszolnak.

A professzor 1992 óta praktizál Magyarországon. Célja, hogy a magyar emberek életminősége javuljon, ezért szeretné megosztani a kínai orvoslás kincsét mindenkivel. Jelenleg a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán oktat kínai orvoslást.

A hagyományos kínai orvoslás több ezer éves tudomány, kizárólag természetes gyógymódokat alkalmaz, melyek mellékhatás mentesek.

A rendelőben az alábbi szolgáltatások közül választhatnak:

 • akupunktúra

  Az akupunktúra és a moxibuszció célja a betegségek gyógyítása és megelőzése. Az akupunktúra tűszúrásos, a moxibuszció melegítéses terápia. Jó gyógyhatásuk, széleskörű alkalmazásaik, egyszerűségük, kicsi eszközigényük és a mellékhatások hiánya miatt több ezer éve nagy népszerűségnek örvendenek.

 • köpölyözés

  A köpölyözés terápiás eljárás, mely során égő anyag okozta vákummal üvegpoharakat tapasztanak a bőrfelületre helyi vértolulást okozva.Ez a módszer serkenti a keringését és a vér szabad áramlását a szervezetben, oldja a helyi pangást, tisztítja a keringést gátló tényezőket és csökkenti a fájdalmat.

 • moxázás

  Az akupunktúra és a moxibuszció célja a betegségek gyógyítása és megelőzése. Az akupunktúra tűszúrásos, a moxibuszció melegítéses terápia. Jó gyógyhatásuk, széleskörű alkalmazásaik, egyszerűségük, kicsi eszközigényük és a mellékhatások hiánya miatt több ezer éve nagy népszerűségnek örvendenek.

 • talpmasszázs

 • akupresszúrás masszázs

  Kínában több ezer éve használnak masszázst betegségek gyógyítására. Hagyománya ugyanakkora, mint az akupunktúráé.Alkalmazásainak lehetősége nagyon széleskörű, rendkívül hatékony és biztonságos, eszközigénye igen szerény. A hagyományos kínai masszázs nemcsak az izmokat hanem a meridiánok menti akupresszúrás pontokat is ingerli.

 • személyre szabott gyógynövénykúra

Rendelési idő:

hétfőtől csütörtökig 7.00-12.00 és 14.00-18.00 között  pénteken 8-12-ig és 14-18-ig a Bethlen Gábor utcában

Bejelentkezés és időpontkérés recepción /06 1 3422772 /

vagy

hétfőn 14.00-18.00, szerdán és pénteken 7.30-12.30 között a Pasaréti úton .Bejelentkezés, időpont kérés recepción telefonon/ 06 1 201116/ rendelési időben

Rendelési idő a Pasaréti úton:

hétfőn      14:00-18:00, Dr Yu Funian

kedd          7:30-15:30 Dr Szabó Adél

szerdán     7:30-12:00, Dr Yu Funian
14:00-18:00 Dr Szabó Adél

csütörtök  7:30-15.30 Dr Szabó Adél

pénteken    7.30-12.00, Dr Yu Funian
14:00-18:00 Dr Szabó Adél

Cím:

1026 Budapest, Pasaréti út 1., 17-es csengő

vagy

1077 Budapest, Bethlen Gábor utca 8.1 em.9

Ha kérdése van, szívesen állunk rendelkezésére személyesen, telefonon illetve az interneten!

A következő gyakori panaszokkal érkezőket kezeljük eredményesen:

Fájdalmak:

Fejfájás, mozgásszervi fájdalmak, gyomorfájás, hasfájás, torokfájás, idegzsába, tumoros eredetű fájdalmak csillapítása, görcsök, traumás eredetű fájdalmak

Belgyógyászati betegségek:

Cukorbetegség, magas vérnyomás, magas koleszterinszint, asztma, szívritmus zavarok, keringési zavarok, emésztési zavarok

Idegrendszeri betegségek:

Depresszió, szorongás, neurózis, skizofrénia, mánia, anorexia, bulimia, álmatlanság, epilepszia, impotencia és egyéb idegrendszeri betegségek

Nőgyógyászati panaszok:

szabálytalan, hiányzó vagy fájdalmas menzesz, méhelőreesés, mióma, kismedencei gyulladás, petefészek, ciszta, folyás, klimaxos panaszok, tejhiány, jóindulatú emlőcsomó, meddőség és más gyógyászati panaszok

Gyermekbetegségek:

étvágytalanság, fejlődési elmaradás, ágybavizelés, bénulás, izomsorvadás, alvászavar, köhögés, hasmenés, láz, gyermekkori epilepsziák

Immunrendszeri problémák:

Allergia, bőrbetegségek, immun-rendellenességek és egyéb immunrendszeri problémák.

Mozgásszervi betegségek:

Bénulás, reuma, gerincsérv, ülőidegzsába, csontritkulás, csonttörésre való hajlam, izomsorvadás

Egyéb:

Fogyókúra, bőrszépítés, alkohol-, nikotin-, és kábítószer-függőség

dryu@akupunktura-prof.hu